Ole tele ole fa'aoga mo le H ma le HH Type Fin Tube

Fa'alava fa'alava mea lautele: Alloy, Carbon Steel, Stainless Steel

Fa'amau fa'amau OD: 25-63mm

Mea fa'aigoa lautele: Alloy, Carbon Steel, Stainless Steel

Fa'ailoga pito: 8-30mm

Mau'u maualuga: <200mm

mafiafia i'e: 1.5-3.5mm

H ituaiga fa'apa'u apa
FAIGA FA'A'AU FA'A'OA'OGA

H paipa apa'apa

Fa'aigoa finned tube e ta'ua foi o H fins ua faia mo le toe fa'aleleia o le afi afi, fa'afuga alamanuia, ogaumu fale gaosi oloa, masini eletise va'a, lea e mafai ona fa'aleleia lelei ai le fa'aogaina o le suauu ma fa'atulaga vaega malosi o le vevela i le si'usi'u o le faiga.

Ona o le vevela maualalo kasa convection vevela felauaiga - o lona uiga, o uiga o le kasa flue i luga o le puipui paipa o exothermic coefficient a1 e sili atu ona laʻititi nai lo le soda itu puipui o le exothermic coefficient a2, e tatau ona faʻaogaina faʻalauteleina le vevela i totonu o le faʻafefe. itu kasa.I aso nei o le mea e faʻaaogaina i luga o le faʻavela o le economizer (e taʻua foi o le economizer), o loʻo i ai ituaiga o loʻo taua i lalo: o se faʻamalama moli, faʻapipiʻi ipu, faʻapipiʻi uʻamea ituaiga faʻamaʻi, o le membrane wall tube type, ma isi. , o isi mea o lo'o fa'alautele le fausaga o luga.

I le fausaga fausaga, Fins paipa na faʻaaogaina se fausaga ese mo le faigofie ona nonoa o paipa vaega lanu efuefu, lea e foia ai le faafitauli e faigofie ai le paipa lilivau i le pefu, lefulefu, ma le faaletonu o le teteʻe o kesi, ma o le oloa faʻaleleia atili o faʻauʻu faʻapipiʻi. paipa.


Taimi meli: Me-05-2022